Двонасочна СМС порака, примајте Влезни СМС-пораки и испратете одговор
Combined Shape

Двонасочна комуникација со клиентите

Направете комуникација со вашите клиенти уште поефикасна. Дајте им на вашите клиенти можност да одговорат на вашата рекламна порака и да добиете повратна информација од нив. Можете да инсталирате со дијалогот на клиентот и да им испратите автоматски sms во зависност од тоа што ви одговараат.

Клучна карактеристика

 • Добијте насочени клиенти

  Сега можете да дознаете за оние клиенти кои се заинтересирани за вашиот производ, сега тоа е вашата целна публика, има смисла да ги концентрирате напорите на вашиот тим за продажба.

 • Поставете го дијалогот

  Способност да добиете одговор на СМС порака од вашите клиенти и да дознаете што мислат за вашиот производ, да ја дознаете нивната потреба и да понудат нешто, дека ќе бидат заинтересирани.

 • Одговори на СМС-порака

  Програма за активирање на пораки како одговор на специфични активности на базата на вашиот клиент. Клиентот може да одговори на вашата СМС порака, може да се претплати од билтенот, може да ги специфицира деталите за вашата промотивна понуда.

 • Зголемување на лојалноста

  Грижете се за вашите клиенти и дајте им можност да изразат мислење за вашата рекламна компанија.

 • Клиентите можат да се откажат од претплатата

  Незадоволни од корисниците на испраќање на СМС пораки можат да се откажат од билтенот, само со испраќање на СМС-одговор, не акумулирајќи негатива за вашата марка.

 • Колекција на базата на податоци со броеви

  Акумулирајте ја основата на телефонските броеви на претплатниците. Вашите идни кампањи за СМС ќе бидат поголеми и ефективни

Примери за употреба

 • Насочени клиенти


  Откријте го мислењето на вашите клиенти за услугата во вашиот ресторан, нивото на услугата на вашиот хотел.

 • Интерактивна интеракција со услугата

  Направете работа со вашата услуга интерактивна и заштедете на вработените во техничка поддршка.

 • Дознајте ги мислењата на клиентите


  Можете да привлечете нови клиенти и да ги исчистите општите основни броеви на вашите клиенти.

 • Несреќните клиенти можат да се откажат од претплатата


  Незадоволни од корисниците за испраќање на СМС пораки сега можат да се откажат од испраќањето, само испраќајќи одговор СМС, без да акумулирате негативна на вашата марка.

Дали немате сопствена база на податоци за масовно СМС-пораки? Можете да ги искористат предностите на нашите. Контактирајте не тим за продажба.

Започнете да испраќате СМС-пораки низ целиот свет
сега!

Лесно е да се започне со работа
1 Пријавете се
2 Добијте бесплатни кредити
3 Испратете ја првата СМС-порака

Лесно е да се започне со работа
само сега