SMS me dy drejtime

 SMS me dy drejtime, merrni SMS hyrëse dhe dërgoni përgjigje
Combined Shape

Komunikim i dyanshëm me klientët

Bëni komunikimin me klientët tuaj edhe më efektiv. Jepni klientëve tuaj mundësinë për t'iu përgjigjur mesazhit tuaj reklamues dhe të marrin përshtypje prej tyre. Ju mund të instaloni me dialogun e klientit dhe t'i dërgoni sms automatikë në varësi të asaj që ju përgjigjen.

Tipar kryesor

 • Merrni Klientë të synuar

  Tani mund të mësoni për ata klientë që janë të interesuar në produktin tuaj, tani është audienca juaj e synuar, ka kuptim të përqendroni përpjekjet e ekipit tuaj të shitjeve.

 • Vendosni dialogun

  Mundësia për të marrë një përgjigje SMS nga klientët tuaj dhe të zbuloni se çfarë mendojnë ata për produktin tuaj, të zbuloni nevojën e tyre dhe të ofroni diçka, se ata do të jenë të interesuar.

 • Përgjigju SMS

  Programet për shkas të programit si përgjigje ndaj veprimeve specifike të bazës së klientit tuaj. Klienti mund të përgjigjet në SMS tuaj, mund të abonohet nga buletini, mund të specifikojë detajet e ofertës suaj promovuese.

 • Rritja e besnikërisë

  Kujdesuni për klientët tuaj dhe jepuni atyre mundësinë për të shprehur mendimin për kompaninë tuaj reklamuese.

 • Konsumatorët mund të çabonohen nga posta

  Të pakënaqur me dërgimin e SMS klientëve mund të çabonohen nga gazeta, vetëm duke dërguar një përgjigje sms, duke mos grumbulluar një negativ për markën tuaj.

 • Mbledhja e bazës së të dhënave të numrave

  Akumuloni bazën e numrave të telefonit të pajtimtarëve. Fushatat tuaja të ardhshme me SMS do të jenë më të mëdha dhe efektive

Shembuj të përdorimit

 • Klientë të synuar


  Gjeni mendimin e klientëve tuaj për shërbimin në restorantin tuaj, nivelin e shërbimit të hotelit tuaj.

 • Ndërveprimi ndërveprues me shërbimin

  Bëni punë me shërbimin tuaj interaktiv dhe kurseni në punonjësit e ndihmës teknike.

 • Mësoni mendimet e klientëve


  Ju mund të tërheqni klientë të rinj dhe të hiqni numrin e përgjithshëm të bazës së klientëve tuaj të synuar.

 • Klientët e pakënaqur mund të çabonohen


  Të pakënaqur me dërgimin e klientëve me SMS tani mund të abonohen nga postimi, thjesht duke dërguar një përgjigje sms, pa grumbulluar një negativ në markën tuaj.

A nuk keni bazën e të dhënave të veta për SMS me shumicë? Ju mund të përfitoni nga tonat. Na kontaktoni ekipi i shitjeve.

Filloni të dërgoni SMS në të gjithë botën
tani!

Shtë e lehtë të fillosh punën
1 Regjistrohu
2 Merrni Kredi Falas
3 Dërgoni SMS-në e parë

Shtë e lehtë të fillosh punën
tani