Dërgoni
SMS në të gjithë botën

Combined Shape
Shtë e lehtë të fillosh punën
1 Regjistrohu
2 Merrni Kredi Falas
3 Dërgoni SMS-në e parë

Zgjidhje të shkëlqyera SMS për bizneset e çdo madhësie

Për biznesin e vogël dhe të mesëm

Na kontaktoni

  • Konfigurimi i menjëhershëm
  • Pa tarifë instalimi ose pagese mujore
  • Paguajeni sa mundeni
  • Server i vetëm
  • 24/7 Mbështetje me Email

Për ndërmarrjet

Di më shumë

  • Menaxhimi i llogarive teknike
  • Skuadër e përkushtuar
  • Marrëveshjet e nivelit të shërbimit
  • Mbështetje 24/7 përmes postës elektronike dhe telefonit
  • Opsione individuale të kursit

Filloni të dërgoni SMS në të gjithë botën
tani!

Shtë e lehtë të fillosh punën
1 Regjistrohu
2 Merrni Kredi Falas
3 Dërgoni SMS-në e parë

Shtë e lehtë të fillosh punën
tani